ForestField Logistics logistiek partner Balaiko Diervoeders

Paardenvoer Balaiko

Balaiko Diervoeders, leverancier van hoogwaardige, exclusieve diervoeding en -supplementen, heeft ForestField Logistics aangewezen als logistiek partner.

Balaiko is specialist is hoogwaardige voeding en supplementen voor (sport)paarden. Binnen Nederland wordt nauw samengewerkt met productiepartner Dommelsche Watermolen. Tevens is Balaiko importeur en distributeur voor Alltech en Paskacheval.

In opdracht van Balaiko haalt ForestField de zendingen af bij leveranciers in o.a. Nederland en Groot Brittanie. Deze worden vervolgens bij het magazijn van Balaiko gelost of rechtstreeks geleverd aan de klanten van Balaiko.

Suzan Klaasens en Ralph Eggink, oprichters en eigenaren van Balaiko & Paardensupplementen.nl :
“Wij overtuigen graag op basis van kwaliteit en resultaat in plaats van mooie woorden. Onze klanten bieden we uitsluitend exclusieve producten van gewaarborgde kwaliteit van toonaangevende leveranciers”

Balaiko plaatst de orders bij haar leveranciers, waarna ForestField het gehele logistiek traject verzorgd. ForestField onderhoudt de contacten met leveranciers en afnemers omtrent laad- en leverdata, artikelen, hoeveelheden, documentatie, afstemming van benodigde laadruimte en de feitelijke transporten.

Jeroen Bos, oprichter en eigenaar van ForestField Logistics :
“We zijn blij dat we onze expertise in mogen zetten voor Balaiko. Onze bedrijven en mentaliteit passen goed bij elkaar. De zendingen van Balaiko vragen soms de nodige flexibiliteit, snelheid en creativiteit maar dat maakt de samenwerking des te leuker! We kunnen ons dan ook volledig vinden in de kernwaarden van Balaiko : kwaliteit, duidelijkheid en service”

Suzan Klaasens en Ralph Eggink:
“Kwaliteit, duidelijkheid en service zijn ons motto. De producten die wij aanbieden zijn van constante, hoge kwaliteit, onze leveranciers zijn daarop geselecteerd. Bij ons is afspraak ook echt afspraak, zowel met onze leveranciers als onze klanten. Naast de hoge kwaliteit van onze producten en dienstverlening hebben wij bij Balaiko & Paardensupplementen.nl service hoog in het vaandel staan. De samenwerking met ForestField past perfect bij ons motto. Zij denken met ons mee en zien onze klanten als hun klanten. Ze organiseren onze logistiek op een kostenefficiënte en zeer betrouwbare manier. Voor ons een zorg minder en meer tijd voor onze klanten!”

IMG_3390