Klanten over ForestField Logistics

ForestField Logistics kundig en betrokken

Ons familiebedrijf Honkies staat voor de hoogste kwaliteit in de traditionele Aziatische keuken.
Kwaliteit en traditie zijn verankerd in onze familie, in ons bedrijf.
We werken uitsluitend met de beste producten, waar mogelijk maken we dit zelf, zo ook onze noodles.

Afgelopen jaar hebben wij een nieuwe noodle-machine gekocht in Japan.
Forestfield Logistics heeft voor ons het transport verzorgd vanaf de leverancier in Japan tot in ons restaurant.
Ze zijn zeer kundig en hebben ons zeer goed geholpen. Heel duidelijk met alle regels en zaken die er bij komen kijken. Ook zeer betrokken en regelmatig persoonlijk contact tussendoor met de stand van zaken.

En nu maken wij de beste en lekkerste noodles van Nederland!
Hong Nguyen, Honkies

ForestField Logistics past bij de aanpak en houding van KarTent!”

Jan Portheine, CEO KarTent: “Ons product is extreem lastig te vervoeren. Het is kwetsbaar en heeft een verre van standaard maatvoering. Desondanks konden we het samen met ForestField Logistics mogelijk maken om veel festivals in Europa op een kosten efficiënte manier van de KarTent te voorzien.”

De KarTent is een kartonnen, volledig recyclebare tent, welke met name gebruikt wordt op meerdaagse festivals maar ook op andere (sport)evenementen. De KarTent is minimaal 5 dagen waterproof. De KarTent is het milieuvriendelijke alternatief voor kunststof tenten, welke vaak achter worden gelaten op het festivalterrein en voor enorme bergen, niet recyclebaar afval zorgen. Na gebruik kan de KarTent volledig worden gerecycled en als grondstof dienen voor… Karton. KarTent is bedenker van en wereldmarktleider op het gebied van recyclebare kartonnen tenten. Voor meer informatie over dit unieke bedrijf, het unieke product en de mensen erachter kijk op www.kartent.com

Jan Portheine, CEO KarTent: “Bij ForestField Logistics kunnen wij op een adres terecht met onze logistieke vraagstukken. Betrouwbare lijndiensten, duurzame multimodale oplossingen, waar nodig maatwerk, binnen Nederland en Europa maar ook wereldwijd.
ForestField Logistics past bij de aanpak en houding van KarTent!”

Eén loket belangrijk voor Noblesse Proteins

Noblesse Proteins is een jonge, ultramoderne en duurzame onderneming, die slachtbijproducten verwerkt tot hoogwaardige, eiwitrijke grondstoffen voor de diervoederindustrie.
De eindproducten, diverse soorten pluimveemeel met een hoog eiwitgehalte, worden wereldwijd geëxporteerd. De eindproducten voldoen aan de hoogste eisen, de wereldwijde marktleiders in de branche zijn onze afnemers.

Bij ForestField Logistics kunnen wij bij één “loket” terecht met onze logistieke vraagstukken.
De logistieke kosten uitrekenen in onze aan- en verkooptrajecten, betrouwbare lijndiensten en duurzame multimodale oplossingen, Europees en wereldwijd… het team van ForestField Logistics is flexibel, deskundig en past bij de aanpak en houding van Noblesse Proteins.

Siri Marine en ForestField Logistics

Siri Marine BV is een organisatie welke wereldwijde dienstverlening aan de maritime sector biedt.
Een van de diensten is z.g. Emergency Response bij bergingsoperaties over de gehele wereld.
Ons materiaal is vaak onmiddelijk op de bergingslocatie nodig; op het moment van versturen moet het er eigenlijk al zijn!

ForestField Logistics heeft bewezen de flexiblele logistieke partner te zijn die wij nodig hebben
Meedenken met onze uitdagingen, door-to-door dienstverlening en simpelweg de klus klaren!

Meer informatie over Siri Marine B.V. vindt u op www.sirimarine.nl